2012. január 22., vasárnap

ÁÚÚÚ :(

Ma voltam fogászaton, mert tegnap este sajnos rágózás közben letört a hátsó fogamból egy darab. :( Szerencsémre, a Sanoral Fogászat hévégén is ügyeleti nyitva tartással nyitva van, és pont az orvosom, Dr. Járdán Zita volt ott és pont befértem neki mára. Mekkora mázlim volt, ugye? :) Úgyhogy hál'istennek megcsinálta és minden rendben van, bár 2-kor már végeztem, de még este 7-kor is lüktetett az egész fejem, úgyhogy bevettem fájdalom csillapítót. Jah, és még vissza kell mennem. :(

Délután elmentünk az Arénába, kicsit bűnöztem ma, ettem az Okay Italiában egy bolognait. :)


Annyira megkívántam és olyan jó kislány voltam a héten. :))) A héten 5x futottam 40 percet, csak Update és egészséges dolgokat ettem. Le is ment majdnem 2 kg.

Holnap megyek feltöltetni a szempillámat, úgyhogy 3 napig nem fogok tudni majd futni, szóval belehúztam ezen a héten. De a heti 3 alkalom akkor is meg lesz. Nem lógom el, főleg, hogy ekkora eredménye van. Elhatároztuk Nikivel, hogy kipróbálunk sok-sok dolgot és majd eldöntjük mi tetszik, mi nem. Pl.: hastánc, jóga, spinning, squash... ilyesmik. Izgalommal várom. A hastáncra már nagyon régóta rá vagyok kattanva, nagyon várom a szombati órát! :)

Arénához visszakanyarodva, találtam két nagyon szép pólót, (Sugarbird) de végül is egyiket sem hoztam el, mert annyira nem fogtak meg, hogy 12.990-ért elhozzam őket. Viszont találtam egy tavaszi kabátot, ami gyönyörű. Felpróbáltam egy L-est, de nagy volt rám, így várok egy M-esre, remélem, jönni fog. Annyira csinos és elegáns és dög is, hogy nagyon odavagyok érte. Pár kép ezekről a cuccokról:




A kabát(om):

Egy pulcsi amit még nem lehet kapni, de szintén, nagyon tetszik:


Már kezdenek jönni az új tavaszi cuccok. Imádom! Beújítottam egy piros gatyót is. Már régen vágytam rá és szép piros a színe is. Igaz éppen, hogy jó rám, úgyhogy kicsit még kell bele fogyni (nem volt nagyobb), de mire jön a tavasz addigra pont jó lesz! :)

Hogy telt a hétvégétek?

3 megjegyzés:

  1. Nagyon ügyes vagy a fogyival....hány kg-tól akarsz megszabadulni amúgy?

    Mi szánkózni voltunk tegnap....vagyis ezt terveztük,de akkora szél volt,hogy végül ki se szálltunk a kocsiból:)Végül sütiztünk egyet helyette

    VálaszTörlés
  2. Ja,itt már nem leszek Anabelle,mert nem engedi:)

    VálaszTörlés
  3. Mennyitől akarok megszabadulni? :)))
    10 kg-tól biztos de legjobb lenne 15-től.
    Ez nagyon hosszú menet lesz, mert egy idő után stagnálni fog...
    De ha ez életforma marad, átalakul a testem és szép lassan jó lesz. :)

    Imádok szánkózni, kár, hogy nem jött össze tegnap Nektek. :(
    Itt meg igazi hó sem volt idén... :(

    VálaszTörlés