2012. február 1., szerda

Auuuch...

Tegnap lementem futni de sajnos még mindig nagyon fáj a térdem. :( 30 percet azért lefutottam, de sokat belesétáltam és nagy kínok árán sikerült csak... :( sétálva nem fájt semmi, de ahogy az első "toppanás" megvolt már éreztem. Futás végére viszont elég jól bejáratódott, nem fájt annyira. Örültem is. Ma reggel viszont alig tudtam ráállni és egész nap fájt is. Sántítok. Úgyhogy nagy szívfájdalmamra, ma le kellett mondanom Nikivel a spinninget. :'(

Nem akarom még jobban elintézni magam. :( Estére bekentem Fastum géllel, remélem, használ. Ma hazajöttem a melóból és kb fél4-től aludtam 6-ig. :) Úgyhogy most kipihent vagyok.

Tegnap ezt a gyönyörűséget kaptam Anyától. Köszönöm szépen! :)



Élőben gyönyörű a színe, a kép nem adja úgy vissza.

Szorítsatok értem, hogy meggyógyuljon a térdem! :) Köszi! :) Illetve várom a tippeket, ha van valakinek, mi lehet a baj és mit kéne csinálnom.

3 megjegyzés:

  1. Szurkolok, bár jó lenne tudni, mennyire fáj az a térd, nem tartom kizártnak, hogy egy (kezdődő) ínhüvelygyulladás esete forog fenn, az szokott hirtelen fellépni és a leírtakhoz hasonló tüneteket okozni. Nem vagyok orvos, de kb. mindent megtanultam erről, amikor lassan 6 éve nekem is volt. Akkor fáslit kellett viselnem rajta, anélkül 4 hétig nem bírtam volna lábra állni - mivel Te szerencsére nem tartasz még itt, feltételezem, hogy ez még nem egy kialakult ínhüvelygyulladás, amennyiben erről van szó. Elképzelhető, hogy a túlzott és hirtelen megerőltetésnek köszönhetően így reagál a testrész. Fel van dagadva egy kicsit is?
    Amit még reálisabbnak gondolok, az az ínszalaggyulladás.
    Amennyiben egy-két napon belül nem javul, felkeresnék egy ortopédorvost, ő nagyobb relevanciával meg tudhatja mondani a probléma valós okát. Ajánlom az én orvosomat, Dr. Fülöp József ortopéd főorvost az Istvánban, ő talán még a bénákat is lábra tudja állítani. :)
    Az ortopédorvos fel tud írni egy úgynevezett Antiflugosztikum nevű kenőcsöt, amit patikákban állítanak elő, az is nagyon jó a térdproblémákra, gyulladásokra, stb. Viszont ehhez is orvosi recept kell, vény nélkül tudtommal sajnos nem kapható. :(
    Vény nélküliek közül Diclofenac kenőcs, Flector gél vagy Flector granulátum lehet megoldás, ár ez utóbbi is receptes lett már, úgy tudom. Most kár, hogy nem vagy a közelben, mert nekem van itthon, tudnék belőle adni és legalább a hatását is ismerem.:)

    Jobbulást és remélem, egyik sem igazolódik be a sejtéseim közül.

    VálaszTörlés
  2. Ja és nagyon szép a cipő! :)

    VálaszTörlés