2011. december 28., szerda

December 28. Szerda

Délután elcsaltam Diát az Aréna Plázába, kipróbáltattam vele a Dark moccachino-t, sétáltunk, nézelődtünk és jót beszélgettünk. Nagyon élveztem!

Azért ennek a csajos kirándulásnak volt egy kis "hátsó szándéka" is. :) 20:45-re oda kellett vinnem a Cafe Vian-ba, egy meglepetés szülinapi buliba.

Nagyon izgultam, hogy le ne bukjunk, el ne szóljam magam, ilyesmik, főleg ne a cél előtt. Voltak meleg helyzetek. Gábor (Dia férje) szervezte az egészet. Dia 8 körül mondta, hogy üljünk be egy mozira. Azt se tudtam mit találjak ki, Dia tudja, hogy imádok mozizni, nem értette miért nem akarom :)) Mondtam, hogy most inkább beszélgessünk...

Utána Dia mondta, hogy vacsizzunk, erre sem tudtam mit kitalálni, nem akartam, hogy lebukjunk… :)

Amikor itt vannak Magyarországon, akkor egy közös telefonjuk van, ami Diánál volt, így Gábornak szólni sem tudtam, hogy késünk, ne aggódjon.

Gábor és Dia beszéltek telefonon közben, mert Dia felhívta, de Dia hallotta a háttérzajt, hiába mondta Gábor, hogy a TV, nem hitte el :))) Mondta is Dia, hogy valami készül… :)

Utána kitaláltam, hogy egy barátnőmhöz beugrunk valamiért a Vianba, és utána megyünk haza. Hál'Istennek Dius nem gyanakodott, így elindultunk… :)

Kis tévelygéssel, és elkésve de odaértünk. :) Ki volt írva, hogy zárva, mondtam Diának menjen előre :) Mondta is, hogy miért, az én barátnőmhöz megyünk, menjek én. :))

Bementünk, mindenfelé emberek… csak Gábort ismertem, nagyon kerestem. Odajött egy pincér, hogy kihez jöttünk… én meg ott ŐŐŐŐŐŐŐ-ztem, nem akartam már tényleg a cél előtt lebukni… nagyon-nagyon kerestem Gábort… megtaláltam! :) Megfogtam Dia kezét és húztam oda. :)) Úgyhogy megvolt a meglepetés! :)) Nem kevés izgalommal, de sikerült! Dius meglepődött és ez volt a lényeg! :) Nagyon örült és jól is sikerült az este!

"Megismerkedtem" a baráti társaságukkal, nagyon aranyosak és kedvesek!

Ezúton is Nagyon-Nagyon Boldog Születésnapot Dius! :)
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése